12+ jaar ervaring, info en schilders vergelijken
Schilder nodig? Vergelijk eerst
behang kinderkamer

Als er een baby op komst is, wordt het vanzelf tijd om op een gegeven moment naar behang voor in de kinderkamer te gaan kijken. Of misschien is de baby inmiddels een peuter geworden, en wil je zijn of haar kamertje in het nieuw steken. Als je op zoek gaat naar behang voor in de kinderkamer en je kijkt eens goed in het rond, zal je verbaasd zijn over de mogelijkheden om van de kinderkamer met behang echt iets bijzonders te maken!

Behang kinderkamer

 

In soorten en dessins behang voor de kinderkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wie in de winkels die behang voor kinderkamers verkopen rondsnuffelt, zal waarschijnlijk nog verbaasd staan over de enorme keuze die er is. Het blijft ook niet alleen bij kinderkamer behang, ook zijn er legio ontzettend leuke muurstickers voor de kinderkamer te koop. Wie creatief is, kan het hart aan alle mogelijkheden ophalen! Voor ieder kind is er wel iets unieks te vinden, waarmee de kinderkamer ook echt een heel bijzonder uiterlijk krijgt.

Wat je ook zoekt, het is te koop. De vraag is meer: “Hoe groot is je fantasie?”. Durf je met kleur te spelen? Probeer behang onderling te combineren. Sommige dessins zijn ook onderling te combineren, met aparte banen in verschillende kleuren en dessins. Het effect dat je daarmee bereikt kan heel erg spannend zijn!

Op de foto hiernaast zie een voorbeeld van wat er mogelijk is in vlakverdeling, en wat voor effect dit geeft. Je zit dat er een heel levendig en sfeervol effect ontstaat, dat gedurfd is, maar de kamer wel heel bijzonder maakt. Het patchwork op de muur geeft een unieke sfeer. Tip: Houd dan wel de meubels neutraal, om het geheel ook rustige elementen te geven.

Of het nou om een babykamer gaat, een jongens- of juist een meidenkamer, je hoeft niet ver te zoeken om passend behang voor de kinderkamer te vinden. Ook voor jongens zijn er ontzettend veel leuke behangen en muurstickers te koop. Als een jongen de babykamer al snel ontgroeid raakt, wil je natuurlijk ook graag een stoerdere kamer maken. En is de peuter, van kleuter naar tiener gegroeid, zelfs dan zijn de mogelijkheden enorm. Dat maakt behang ook tot zo’n uniek product. Behang kun je heel gemakkelijk verwijderen en weer opnieuw behangen. Is het behang glad en zit het goed vast? Dan kun je er ook heel goed overheen behangen, mits het geen vinylbehang is. Je kunt als uitgangspunt nemen dat papierbehang altijd het beste is om overheen te behangen. Zie ook: wereldkaart.

Kijk ook eens bij de uitgebreide behangcollectie die wij voor je selecteerden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Schilder nodig? Vergelijk eerst!

Laatste berichten