12+ jaar ervaring, info en schilders vergelijken
Schilder nodig? Vergelijk eerst
Annie Sloan krijtverf boek

Liefhebbers van krijtvef en decoratieve verftechnieken kennen haar ongetwijfeld. Annie Sloan is bijna een legende in de wereld van decoratieve verftechnieken. Haar boeken worden wereldwijd verkocht en haar eigen lijn krijtverf is alleen exclusief te koop bij vooraf streng geselecteerde winkels. Juni 2015 kwam haar boek uit.

krijtverf annie sloanStijlvol met krijtverf!

Voor wie het nog niet goed kent: Krijtverf is een heel bijzondere verfsoort. De verf is op waterbasis en te gebruiken is zonder enige voorbewerking en is geschikt is voor bijna alle soorten ondergrond. Met de deskundige adviezen van Sloan is het wel heel eenvoudig aan de slag te gaan met krijtverf. Krijtverf is daarbij in vrijwel iedere stijl en interieur te gebruiken.
In het nieuwste boek komen tien interieurstijlen aan bod. Van Scandinavisch, modern tot klassiek en retro, Annie Sloan bespreekt ze in haar boek, dat een waardevolle aanvulling is van haar populaire serie boeken die ze al uitgebracht heeft. Ieder hoofdstuk toont een stijl met mooie foto’s en handige tips om onder andere meubels een geheel nieuwe of juist oude, ‘geleefd’ uiterlijk te geven met krijtverf, wat in het Engels ‘Chalk Paint’ wordt genoemd.

Het boek van Annie Sloan is te koop bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Schilder nodig? Vergelijk eerst!

Laatste berichten